Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Service:
Onze ervaren en deskundige monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met een volledig ingerichte servicewagen kunnen onze gecertificeerde monteurs in vrijwel ieder geval direct helpen.

 

Voor de grote supermarktinstallaties staan wij via internet direct in verbinding met de installaties, waardoor wij problemen altijd snel op kunnen sporen en zo nodig op kunnen lossen.

 

Onderhoud:
Voor de meeste koel-/vriesinstallaties en airconditioning dient u periodiek onderhoud door een STEK-erkend bedrijf als Assumburg Koeltechniek uit te laten voeren. Met uitgebreid onderhoud voldoet u aan deze eventuele wettelijke verplichting. Aan de hand van een uitgebreide checklist wordt de installatie gecontroleerd en onderhouden. Bij elke controlebeurt wordt het logboek ingevuld.

 

Met goed onderhoud gaat uw installatie langer mee en worden veel storingen voorkomen. Bovendien zorgt goed onderhoud er ook voor dat uw aironditioning of koel-/vriesinstallatie energiezuiniger blijft werken.

 


Indien u geheel vrijblijvend een prijsopgave wilt ontvangen voor een onderhoudscontract, neemt u dan contact met ons op.