De voordelen van airconditioning

De voordelen van airconditioning

Op ieder moment het juiste klimaat, dat is mogelijk met airconditioning van Assumburg Koeltechniek. Uw werknemers presteren beter bij de juiste temperatuur, maar ook voor uw klanten is de juiste omgevingstemperatuur van grote invloed op het koopgedrag. 

  • airco_bewerkt.jpg

Wist u dat klanten gemiddeld een half uur langer in een winkel met de juiste omgevingstemperatuur blijven, en dat de prestaties van werknemers al afnemen bij een omgevingstemperatuur van 22 graden? U kunt dit nu zelf positief beinvloeden door te kiezen voor een professioneel aangelegd airconditioning systeem. Voor elke ruimte is er een passende oplossing.

 

De airconditioning systemen van tegenwoordig zijn niet alleen geschikt voor koelen, maar kunnen ook gebruikt worden om te verwarmen. Daarnaast zijn deze systemen ook nog eens zeer energiezuinig en hebben een zeer gunstig geluidsniveau. 

 

Airco is toepasbaar in bijvoorbeeld kantoren en winkels, maar ook in woningen kan airconditioning zeer aangenaam zijn. De lucht wordt niet alleen gekoeld of verwarmd, maar ook gefilterd en de luchtvochtigheid kan met een airconditioning systeem perfect op peil worden gehouden. 

 

Uiteraard houden wij met onze aircosystemen rekening met het klimaat. Alle systemen voldoen aan zeer strikte milieueisen. De airconditioners van tegenwoordig zijn zeer energiezuinig en hebben vaak energielabel A. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact met ons op.

Informatie aanvragen

Gebruik onderstaand formulier wanneer u vragen heeft over dit product. U kunt ons ook altijd bellen.